Min mage varit mycket lugnare än vanligt


”Jag är laktosintolerant sedan 16 års ålder, är nu 20 år, och känner nästan av direkt när jag har fått i mig små mängder mjölk. Det är ett hinder att inte kunna hälsa på hemma hos kompisar hur som helst eller att inte kunna gå ner på stan och äta lunch utan tusen frågor till personalen. Jag har känt mig väldigt låst många gånger. Har också haft jätteont i magen med jämna mellanrum och känt mig uppblåst och illamående. Därför har jag inte kunnat träna så som jag har velat och fått stanna hemma ofta.

Jag började äta Adileum i anslutning till att jag började på universitetet. Utifrån vad jag själv känner så har min mage varit mycket lugnare än vanligt och jag har inte känt mig illamående lika ofta. Jag har till och med kunnat äta små mängder mat med mjölk i utan att få några symtom vilket är underbart.”

Sanna O, Linköping

Beställ nu