Min halsbränna gav med sig


Jag har haft problem med halsbränna i snart ett år och provat åtskilliga huskurer, men har hela tiden kommit tillbaka till att det handlar om en alldeles för stressig tillvaro. Intensivt jobb tillsammans med dålig mathållning – och halsbrännan kommer som ett brev på posten. Jag har provat preparat som minskar produktionen av magsyra, men jag har en stark övertygelse om att det inte är bra i längden att åtgärda symptomen utan att ta hänsyn till orsaken.

Adileum blev en stor befrielse för mig. Det tar faktiskt udden av skoven, och när jag äter det regelbundet kommer de dessutom mera sällan. Adileum hjälper min kropp att hantera svårigheterna. Jag har börjat växla ner mitt arbetstempo, och parallellt med det fungerar Adileum som en lugnande vän i magen.

Johan L, Gävle

Beställ nu