Jag återhämtar mig fortare


”De senaste åren har jag lidit av en generell överkänslighet och har blivit tvingad till en mycket snäv kost. Min tarm har reagerat oerhört starkt på det mesta i matväg. Ingen läkare har förstått sig på min åkomma. Efter två veckor med Adileum började symptomen avta. Efter ca tre veckor började jag prova lite olika livsmedel i ytterst små portioner. Till en början får jag starka reaktioner av det jag provar, men efter en tid verkar kroppen vänja sig någorlunda med den nya maten.

Innan jag började med Adileum och testade ny mat kunde jag bli väldigt dålig, sängliggande i ett par dagar och må dåligt i minst två veckor upp till en månad. Min överkänslighet verkar jag ha kvar. Men jag upplever nu att Adileum gör att jag inte hamnar lika djupt, och jag återhämtar mig fortare än vad jag gjorde förut. Det gör att jag orkar föra in fler och fler livsmedel i min kost.”

Karin E, Uppsala

Beställ nu