Därför fungerar Adileum

Adileum

Adileum är en kombination av prebiotiska och probiotiska funktioner som stimulerar matsmältingen och stärker immunförsvaret genom hela mage-/tarmkanalen. De probiotiska effekterna uppstår tack vare en mix av naturliga och nyttiga mikroorganismer, dvs. inte genmodifierade, som tillförs tunntarmen.

De prebiotiska effekterna uppstår tack vare de vegetabiliska ingredienserna inulin ooh isomalt som bryts ned först i tjocktarmen där den naturliga mikrofloran stärks för positiva effekter på blodsocker- ooh blodfettsnivåerna samt ger en förlängd mättnadskänsla.

Både de prebiotiska och probiotiska funktionerna skyddar mot infektioner och inflammationer i mage/tarm. Effekterna märks inom timmar/dagar. Inga biverkningar eller bieffekter har kunnat observeras vid bruk av Adileum tillsammans med traditionella läkemedel.

Beställ nu