Livet har förändrats

“I 30 år har jag haft orolig mage med magknip och diarré, sprungit på toa många gånger om dagen och varit allmänt illamående. Det har varit jättejobbigt att åka och handla. Jag reser ofta utomlands och flygresor har varit riktigt plågsamma.Rektoskopi och gastroskopi har inte gett någon annan förklaring än IBS, men ingen hjälp har gått att få – jag har provat alla möjliga produkter i hälsokostaffärer utan resultat.

Men livet har förändrats sedan jag fick tag på Adileum. Magen lugnade ner sig direkt och toaspringet har minskat. Min man tycker att jag har blivit gladare och jag känner mig som en ny människa. Jag har just avslutat en penicillinkur och har samtidigt tagit Adileum. Det gjorde stor skillnad mot tidigare gånger då magen blivit heltokig av penicillinet.”

Britt-Marie, Skellefteå

Beställ nu