Adileum

Om Adileum


Adileum gör naturlig nytta i magen

Mycket av det vi äter idag innehåller sådant som inte är naturligt och som kroppen därför inte känner igen. Det stör magen och därmed vår hälsa och vårt välbefinnande. Adileum är en mix av naturliga och nyttiga mikroorganismer (kulturer) – dvs. inte genmodifierade – som kroppen sedan urminnes tider känner igen och behöver för att fungera och må bra.

Merparten av mikroorganismerna överlever transporten genom magsäcken och tunntarmens övre del. Där etablerar sig Adileum snabbt och börja arbeta i tarmen. Effekten märks inom några timmar/dagar beroende på symtom. Inga biverkningar har observerats från Adileum tillsammans med traditionella läkemedel.

Adileum består enbart av naturliga ingredienser – inga kemiska tillsatser, färg- eller konserveringsmedel

Beställ nu

Det här innehåller Adileum

Adileum är ett kombinerat prebiotikum och probiotikum av kända och välgörande mikrobstammar som bland annat används för livsmedel (t ex kultiverade mjölkprodukter och surkål) och bryggeriprodukter (ale och bitter).

En tablett innehåller: Adileum-kultur (6,5 miljoner mikroorganismer)
Kostfiber: inulin och isomalt
Bindemedel: kiseldioxid, magnesiumstearat veg., magnesiumsalt och fettsyror
Fyllnadsmedel: ris- och sojamjöl
Smakämnen: stevia och vanilj
Dragering: hydroxypropylmetylcellulosa

Adileum består endast av naturliga och godkända ingredienser.

Beställ nu

Så fungerar Adileum

Namnet Adileum är sammansatt av latinets ad = till, och ileum = del av tunntarmen. I tunntarmen möts matsidan och kroppssystemet, dvs. nedbrytningsprodukter från födan möter det lymfatiska immunförsvaret där de sorteras som näringsämnen eller “skräp”. Adileum tar hand om skräpet genom att bryta ner det till naturliga närsalter, sådana som kroppen behöver och sådana som enkelt försvinner ut, så att det blir balans och harmoni i tarmsystemet.

Störningar i tarmfunktionen kan snabbt leda till inflammationer, t.ex. diarré, och även störningar i immunförsvaret då skräp kan läcka ut i kroppen och orsaka så kallade sekundära tillstånd, t.ex. illamående, feber, klåda, eksem, ledvärk, mm.

Beställ nu

Adileum används för att underlätta symtom vid:

  • Återkommande funktionella tarmstörningar, t.ex. IBS (Irritable Bowel Syndrome)
  • Kroniska/autoimmuna tillstånd som IBD (Irritable Bowel Diseases), t.ex. Crohns sjukdom och ulcerös kolit
  • Födoämnesallergier, t.ex. laktos och gluten
  • Ledbesvär (reumatoid artrit)
  • Turistdiarréer och matförgiftning
  • Biverkningar av läkemedel, t.ex. antibiotika, steroider och antiinflammatoriska preparat

Väl fungerande tarm och immunförsvar ger kroppen bästa hjälp till självhjälp

Beställ nu

Rätt dosering och regelbundenhet ger bästa effekt

Genom att ta Adileum i rätt dos och med regelbundenhet hålls balansen och stabiliteten i tarmen under kontroll. En daglig normaldos är 2 tabletter som tuggas eller sväljs hela. Vid akuta magbesvär kan man ta upp till 8 tabletter.
Normaldos avser dagsdosen för en normalt frisk människa i uppbyggande/förebyggande syfte. Vi är alla individer som reagerar olika på kosttillskott beroende på matvanor, livsstil, ålder, sjukdomar, medicinering, mm. Dosen kan självklart varieras efter eget tycke, t.ex. 1 tablett 2 gånger per dag eller 4 tabletter varannan dag. Det viktiga är att hålla fast vid samma dos och takt. Varje individ bör därför prova sig fram till vad som känns best.

Beställ nu

Produktinfo jan -16